RESERVEREN

Drie avonden per week kun je aanschuiven voor een heerlijke maaltijd in ons prachtige buurtrestaurant.

Op dinsdag en donderdag kookt Resto van Harte bij Bie de Buuf. Resto van Harte is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners en andere stadjes ontmoeten elkaar in Bie de Buuf en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. De prijs is slechts € 7,-. En voor stadjerspashouders zelfs maar € 4,-. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig en geniet van mooi eten! Inloop vanaf 17.30 uur. Aanvang diner 18.00 uur.

Reserveren kan via deze link naar de site van Resto van Harte.

Contactgegevens:
Annemiek van der Meijden
a.vandermeijden@restovanharte.nl
 

Op woensdag kun je eten bij ons Food Waste Restaurant Bie de Buuf op Struun. Strunen is dialect voor ontdekken, zoeken en rondkijken. Bie de Buuf houdt niet van eten weggooien daarom strunen wij wekelijks voor jullie naar het lekkerste voedsel wat anders weggegooid zou worden om daar in ons restaurant midden in de Oosterparkwijk heerlijke gerechten mee te bereiden voor een eerlijke prijs. De gerechten worden bereid door leerling-koks van de Culinaire Vakschool.

Elke woensdag ben je van 18 tot 20 uur van harte welkom voor een heerlijk en gezond driegangenmenu voor slechts € 12,50 p.p.  

Reserveren kan door een mail te sturen naar buuf@biedebuuf.nl.

Contactgegevens:
Culinaire Vakschool Groningen
buuf@biedebuuf.nl

Zelf een activiteit organiseren of Bie de Buuf huren? Er is veel mogelijk. Kijk hiervoor op de pagina verhuur.