RESERVEREN

Elke woensdagavond kun je aanschuiven voor een heerlijk en gezond driegangenmenu in ons prachtige buurtrestaurant Bie de Buuf.

Op de woensdag staat strunen centraal. Strunen is dialect voor ontdekken, zoeken en rondkijken. Bie de Buuf houdt niet van eten weggooien daarom strunen wij wekelijks voor jullie naar het lekkerste voedsel wat anders weggegooid zou worden. In ons food waste restaurant vind je dus ook enkel heerlijke gerechten van overgebleven voedsel voor een eerlijke prijs. De gerechten worden bereid door leerling-koks van de Culinaire Vakschool.

Tijd: 18.00 tot 20.00 uur
Kosten: € 15,00 p.p. 

Reserveren kan door een mail te sturen naar buuf@biedebuuf.nl.

 

Op dinsdag en donderdag kookt Resto van Harte bij Bie de Buuf. Resto van Harte is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners en andere stadjes ontmoeten elkaar in Bie de Buuf en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. De prijs is slechts € 7,-. En voor stadjerspashouders zelfs maar € 4,-. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig en geniet van mooi eten! Inloop vanaf 17.30 uur. Aanvang diner 18.00 uur.

Reserveren kan via deze link naar de site van Resto van Harte.

Contactgegevens:
Annemiek van der Meijden
a.vandermeijden@restovanharte.nl

Verhuur
Zelf een activiteit organiseren of Bie de Buuf huren? Er is veel mogelijk. Kijk hiervoor op de pagina verhuur.